Quick Tan Sleep Gel Mask

22,00 

Rusketa ihosi nukkuessa, samalla hoitaen sitä. Yön-yli -naamio on geelimäinen koostumukseltaan ja se on helppo levittää kasvoille. Super-hoitava koostumus sisältää ginsengiä tuoden näin elinvoimaa iholle.

Käyttöohje: Parhaan lopputuloksen saat levittämällä tuotteen puhtaalle kuoritulle iholle. Varmista, että tuotetta on joka puolella. Pese kädet huolellisesti levityksen jälkeen. Sävyn näet 6 tunnin päästä levityksestä. Käytä tuotetta 2-3 kertaa viikossa sävyn ylläpitämiseksi.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Rusketa ihosi nukkuessasi samalla hoitaen sitä. Yön-yli naamio on geelimäinen koostumukseltaan ja se on helppo levittää vartalolle. Ohut kerros kannattaa imeyttää ihoon pyörivin liikkein voiteen tavoin. Super-hoitava koostumus sisältää ginsengiä tuoden näin elinvoimaa iholle.

Käyttöohje: Parhaan lopputuloksen saat levittämällä tuotteen puhtaalle kuoritulle iholle. Varmista, että tuotetta on joka puolella. Pese kädet huolellisesti levityksen jälkeen. Sävyn näet noin. 6 tunnin päästä levityksestä. Käytä tuotetta 2-3 kertaa viikossa sävyn ylläpitämiseksi.

Close Menu
×
×

Cart