Varastomme sijaitsee osoitteessa: Korsontie 7, 01450 Vantaa. Josta on myös tarvittaessa mahdollista noutaa tuotteita. Tavoitat meidät myös puhelimella 09-872 56 78.

Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen ollessa jo postitettu, sitä ei voida peruuttaa. Tilauksen voi palauttaa käyttämättömänä omakustanteisesti 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Se tulee pakata niin että tuote tulee ehjänä perille.

Turvallinen ja luonnollinen rusketus on meille pääasia

Body Drench tuotteet ovat rantautuneet Suomeen jo vuonna 2001 ensin ammattilaisen käyttöön ja kauneushoitoloihin myyntiin ympäri Suomen. Sarjan tunnetuin tuote Quick Tan on nostanut suosiotaan joka vuosi ja asiakkaat palaavat tähän tuotteeseen aina vain uudelleen ja uudelleen. Body Drench sarja laajentui myös muilla loistavilla rusketustuotteilla ja naamioilla, joten oli aika julkaista tuotteille oma verkkokauppa josta nämä tuotteet olisivat kaikkien saatavilla. Täältä juuri sinä saat hankittua itsellesi täydellisen rusketusen. Tuotteiden salaisuus on niiden erinomainen pigmentti, sekä ihana tuoksu! 

Yritys

Bodydrench.fi on verkkokauppa, jota tehdään suurella palolla ja rakkaudella turvalliseen rusketukseen. Tuotteet haluttiin tuoda kuluttajien tietoisuuteen vahvemmin niimpä luotiin verkkokauppa, josta ne tavoittavat kaikkialle Suomeen. Yritys on yhden naisen perustama ja sitä pyöritetään pienen tiimin voimin, rakkaudesta rusketukseen ja hyvinvoivaan ihoon. Varasto meillä sijaitsee Vantaalla, josta tuotteita voi myös noutaa tarvittaessa. 

Close Menu
×
×

Cart