Toimitusehdot

Maksutavat

Klarnalla on sinulle turvalliset maksupalvelut. Käytössäsi on verkkopankkimaksu, klarna lasku ja yleisimmät korttimaksut.

Klarna-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Klarna maksunsaajana, niin he välittävät maksusi.

Verkkokauppa bodydrench.fi toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa bodydrench.fi huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppan asiakaspalveluun info@bodydrench.fi, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Klarna Bank Ab, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Klarna Bank Ab näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku

Klarnalla sinulla on myös mahdollisuus maksaa laskulla, edellyttää henkilötunnuksen käyttöä ja Klarna Bank Ab:n hyväksyntää.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään samana tai kahden seuraavan arkipäivän aikana. Tuotteet lähetetään pakettina ja postin toimitusaika on 2-5 arkipäivää ja se toimitetaan postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Toimituskulut

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Tilauksiin lisätään toimituskulu 3,90€. 

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin 2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.

Viallisen tuotteen palautus

Tuotteemme ovat kosmetiikkaa, hygieniatuotteita ja avatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Tuotteen ollessa viallinen reklamointiaika on 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@bodydrench.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. Postikuluja ei palauteta.

Tilauksen peruuttaminen 

Tilauksen ollessa jo postitettu, sitä ei voida peruuttaa. Tilauksen voi palauttaa käyttämättömänä omakustanteisesti.

Noutamattomat tilaukset 

Posti säilyttää lähetyksiä 7 vuorokautta, huomioithan tämän tilausta tehdessäsi. Noutamattomista tilauksista rahoja ei palauteta täysimääräisenä, vaan niistä vähennetään aiheutuneet lähetys- ja palautuskulut.

Tietosuoja

Yleisehdot

Verkkokauppa bodydrench.fi Y-tunnus 2352138-6 käsittelee asiakkaan toimittamia henkilötietoja, jotka täyttävät ja vahvistavat käyttöehtojen, sähköisten tilausten ja toimitusten käsittelyn sekä tarvittavan tiedonvälityksen lain edellyttämän ajan kuluessa.

1. Henkilötietojen rekisterinpitäjä, joka noudattaa GDPR – asetusta (jäljempänä ”asetus”) on www.bodydrench.fi , Y-tunnus 2352138-6 (jäljempänä ”Rekisterinpitäjä”)

2. Rekisterinpitäjän sähköposti: info@bodydrench.fi

3. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön.

Henkilötietojenlähde

1. Rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaan suostumuksella saamiaan henkilötietoja, jotka on kerätty sopimuksella verkkokaupan sähköisen tilauksen hankkimiseksi ja täyttämiseksi.

2. Rekisterinpitäjä käsittelee vain asiakkaan tunnistetiedot ja yhteystiedot, jotka ovat välttämättömiä ostosopimuksen täyttämiseksi.

3. Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja lähetys- ja kirjanpitotarkoituksiin sekä sopimuspuolten tarvittavan tiedon välittämiseen lain edellyttämän ajan verran. Henkilötietoja ei julkisteta eikä niitä siirretä muihin maihin.

Tietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterinpitäjä käsittelee Asiakkaan henkilötietoja seuraavissa tarkoituksissa:

1. Kotisivun rekisteröinti www.bodydrench.fi GDPR:n luvun 4 jakson 2 mukaisesti.

2. Asiakkaan luoma sähköinen tilaus (nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, mahdollinen y-tunnus ja alv.numero)

3. Noudattaa Asiakkaan ja Rekisterinpitäjän välisestä sopimussuhteesta johtuvaa lakia ja määräyksiä; 

4. Henkilötiedot ovat välttämättömiä ostosopimuksen täyttämiseksi. Sopimusta ei voida tehdä ilman henkilökohtaisia tietoja.

Henkilötietojen tallennuksen kesto

1. Rekisterinpitäjä tallentaa henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen Rekisterinpitäjän ja Asiakkaan välisestä sopimussuhteesta johtuvien oikeuksien ja velvoitteiden täyttämiseksi ja kolmen vuoden ajan sopimussuhteen päättymisen jälkeen.

2. Rekisterinpitäjän on poistettava kaikki henkilökohtaiset tiedot henkilötietojen säilyttämiseen tarvittavan ajan kuluttua.

Henkilötietojen vastaanottajat ja käsittelijät

Asiakkaan henkilötietoja käsittelevät kolmannet osapuolet ovat Rekisterinpitäjän alihankkijoita. Näiden alihankkijoiden palvelut ovat välttämättömiä, jotta sopimus sähköisen tilauksen hankkimisesta ja käsittelystä Rekisterinpitäjän ja Asiakkaan välisessä sopimuksessa voidaan toteuttaa. 

Rekisterinpitäjän alihankkijoita ovat

  • Blend Desing Finland (Järjestelmän toteutus ja ylläpito).
  • Rahtiyhtiö; Posti, matkahuolto, R-kioski.
  • Google Analytics (kotisivun analytiikka).
  • Klarna
  • Varastonhallinta Consult Lady Oy.

Asiakkaan oikeudet

Asetuksen mukaisesti Asiakkaalla on oikeus:

1. oikeus tutustua henkilötietoihin

2. oikeus henkilötietojen oikaisuun

3. oikeus henkilötietojen poistamiseen

4. oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä

5. oikeus tietojen siirrettävyyteen

6. oikeus peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn kirjallisesti tai sähköpostitse osoitteeseen: info@bodydrench.fi

Henkilötietojen suojaus

1. Rekisterinpitäjä sitoutuu toteuttamaan kaikki tekniset ja organisatoriset varotoimet, jotka ovat tarpeen henkilötietojen suojaamiseksi.

2. Rekisterinpitäjä on tehnyt teknisiä varotoimenpiteitä tietojen tallennustilojen turvaamiseksi, erityisesti varmistanut pääsyn tietokoneelle salasanan avulla, käyttänyt virustentorjuntaohjelmistoa ja ylläpitänyt tietokoneita säännöllisesti.

Loppusäännökset

1. Tekemällä sähköisen tilauksen verkkosivustolla www.bodydrench.fi Asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen kaikista henkilötietosuojaehdoista ja hyväksyy ne täysimittaisesti; 

2. Asiakas hyväksyy nämä säännöt valitsemalla valintaruudun tilauskaavakkeessa sivustolla tai jättämällä tilauksen www.bodydrench.fi

3. Rekisterinpitäjä voi päivittää nämä Säännöt milloin tahansa. Uusi, päivitetty versio on julkaistava tällä verkkosivulla. 

Nämä säännöt tulevat voimaan 24.11.20 alkaen.

Close Menu
×
×

Cart