Quick Tan Spray

26,00 

BEST SELLER!

Quick Tan – sprayn luonnollinen päivetys ihollesi hetkessä!

Tasaisen sävyn takana on pullon mikrosumusuutin. Suutin pilkkoo värin mikroskooppisen pieneksi joka asettuu iholle tasaisesti ilman levittämistä. Sävyn tuotteesta näkee heti ja se syvenee laitosta 6 tunnin ajan. Ohut kerros tuotetta kuivuu iholle noin 30 sekunnissa ja tuoksuna on kevyt kookos-vanilja. Älä koske tuotteeseen sen suihkutuksen jälkeen, vaan anna sen kuivahtaa iholle. Halutessasi tummemman sävyn voit kerrostaa tuotetta kunnes haluamasi sävy on saavutettu, anna tuotteen kuivua aina ennen kuin lisäät uuden kerroksen. Tuotteen voit suihkuttaa myös meikin päälle.

Käyttöohje: Parhaimman lopputuloksen takaamiseksi kuori ja kosteuta iho ennen rusketuksen levittämistä, suositellaan tehtäväksi edellisenä päivänä. Ihon tulee olla kuiva ennen tuotteen levittämistä. Ravista spraypulloa ennen käyttöä ja suihkuta ainetta iholle tasaisella käden liikkeellä noin 25 cm päästä ja anna kuivua. Tuotteesta tulee väriä heti iholle, joten sinun on helppo seurata mihin olet väriä jo suihkuttanut. Mikäli haluat sävystä tummemman, anna ensimmäisen kerroksen kuivua ja lisää toinen kerros, jatka näin kunnes toivottu lopputulos on saavutettu. Kauniin värin ylläpitämiseksi lisää tuotetta 1-2 kertaa viikossa. Älä koske väriin märkänä.

Ennen ensimmäistä suihku/pesu kertaa väriä saattaa irrota iholta vaaleaan tekstiiliin, tämä johtuu siitä että väriä on kerros ihon pinnalla ja kaikki tuote ei imeydy ihoon. Väri irtoaa tekstiileistä pesulla.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Best seller!

Close Menu
×
×

Cart